«آشکار» گزارش میدهد؛
خبر شگفتانگیز برای فرهنگیان بازنشسته / اتفاقی جدید برای رتبهبندی معلمان
رتبهبندی معلمان یکی از مهمترین بخشهایی است که باید دولت به آن توجه کند.

«آشکار» گزارش میدهد؛
رتبهبندی معلمان یکی از مهمترین بخشهایی است که باید دولت به آن توجه کند.
به گزارش آشکار، رتبهبندی معلمان یکی از مهمترین بخشهایی است که باید دولت به آن توجه کند چراکه رتبهبندی معلمان به آنها کمک میکند تا مقطع تحصیلی خود را مشخص کنند و مقدار حقوق فرهنگیان هم مشخص میشود.
رتبهبندی معلمان باعث بهبود در آموزش هم میشود.
رتبهبندی معلمان بعد از ۱۰ سال در زمان شهید خدمت اجرا شد.
«الف- در سال ۱۴۰۳ حقوق گروههای مختلف حقوقبگیر در ماده (۱) قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان انرژی اتمی، کارکنان کشوری و لشکری، اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و قضات به شرح زیر افزایش مییابد:
۱- ضریب حقوق گروههای مختلف حقوق بگیر و حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران، مشترکان صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرایی به میزان بیست درصد (۲۰%) افزایش مییابد.
اکنون نیز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحقق یافتن طرح رتبهبندی معلمان بازنشسته خبر میدهد.
با وجود تنگناها ۴۷ همت مطالبات و معوقات معلمان را پرداخت کردیم.
وی عنوان کرد: سال ۱۴۰۲ با ۱۰.۵ همت منفی هم آغاز کرده بودیم به این دلیل که رتبهبندی در سال ۱۴۰۱ با مشکلاتی مواجه بود و مفتخرم به شما اعلام کنم در تمام این تنگناها توانستیم ۴۷ همت مطالبات و معوقات را هم پرداخت کنیم که بیسابقه بود و این مبلغ در حالی پرداخت شد که ما با کسری ۱۰.۵ همت وارد سال شده بودیم و با ۵ همت هم سال را پیش بردیم.
وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: از ۷ هزار مدرسه ساخته شده در این دولت ۷۴ درصد در روستاها و ۳۶ درصد در شهرها ساخته شد و بیشترین تحویل مدارس مربوط به استان سیستان و بلوچستان است، در این استان بیش از هزار مدرسه ساخته شد.
صحرایی همچنین درباره جمع آوری مدارس کانکسی توضیح داد: جمع کردن مدارس کانکسی مدنظر است و هزار و ۷۳ مدرسه کانکسی هدف گذاری شد که ۵۷۰ مدرسه جمع آوری شد و مابقی در دستور کار هفته دولت است براین اساس مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانشآموز حدف میشود.
وی با اشاره به اینکه خیران برای اصلاح سرویس بهداشتی مدارس کمک میکنند که در این رابطه ۷ هزار و ۵۰۰ مورد اصلاح شده است، افزود: هر یکسال که مدارس بیشتر سالم نگه داشته شوند، ۱۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی را رقم میزند و این در دستور کار آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکل کمبود تجهیزات در مدارس دولتی عادی گفت: در ۷ منطقه وضعیت قابل قبولی را به لحاظ وجود مدارس نداریم.
رضامراد صحرایی در صفحه ویراستیاش نوشت: رئیس جمهور شهید معتقد بود آموزش و پرورش نه یک اولویت بلکه اولیت دولت است، و بارها تاکید کرد آنچه که ما برای فرهنگیان انجام میدهیم حق آنها و وظیفه ماست.
وی با بیان اینکه با این نگاه بلند ایشان در دولت سیزدهم چیزی بالغ بر ۴۷ هزار میلیارد تومان از مطالبات و معوقات فرهنگیان پرداخت شد افزود: بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در این حوزه شامل موارد زیر است:
– اختصاص۱۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با سود ۱۲ درصد طی سالهای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۳ که طی دو مرحله ۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت توزیع بین فرهنگیان به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده و مقدمات جذب ۵۰ هزار میلیارد ریال برای سال ۱۴۰۳در حا ل پیگیری است.
صندوق وام ضروری با ۷۴۶ شعبه و سرمایه ۱۳۷ هزار میلیارد ریال مبلغ ۹۶ هزار میلیارد ریال وام با کارمزد یک درصد بین ۳۶۴،۱۷۱ نفر از اعضاء توزیع کرده است (میزان وام پرداختی ۳ برابر سرمایه اعضاء میباشد).
– طرح اسکان با توجه به رسالت تأمین محل اسکان ارزانقیمت جهت سفرهای نوروز و تابستان فرهنگیان توسط وزارت متبوع و ادارات کل آموزش و پرورش استانها اجرا میشود که آمار اسکان موقت در طرح اسکان نوروز ۱۴۰۳ شامل ۴۷۵ هزار و ۶۰۹ خانوار، دو میلیون و ۹۱ هزار و ۸۰۰ نفر و سه میلیون و ۷۶۲ هزار و ۵۵۱ نفر روز است.
– برای اولین بار در سال ۱۴۰۳ تعداد مراکز آموزشی-رفاهی به ۴۲۴ مرکز رسید که ظرفیت این مراکز در بخش اسکان ۳۷۶۱ اتاق و ۲۱۶۲ سوئیت با ظرفیت ۱۷۹۶۲ تخت و در حوزه پشتیبانی از برنامههای همکاران ۱۳۸ رستوران با گنجایش ۲۵۲۲۲ صندلی ۱۴۰ تالار پذیرایی با گنجایش ۵۱۲۰۳ صندلی است و در سال ۱۴۰۲ رشد ۶ درصدی داشته و شامل باشگاه فرهنگیان، خانهمعلم، مراکز اسکان بیماران صعبالعلاج، باشگاه پیشکسوتان و … است.
– برای اولین بار بسترسازی جهت تسهیل فرآیند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و لوازم خانگی بادوام بدون پیشپرداخت با اقساط متنوع متناسب با حقوق همکاران در قالب سامانه اتما- توانا کارت و لیزینگ فرهنگیان که با استقبال همراه بوده است.
– ارتقای توان عملیاتی مدارس عشایری از طریق افزایش۴۰ برابری اعتبارات ویژه مدارس عشایری (تملک دارایی) نسبت به سال ۱۴۰۱
– برای اولین بار از تیرماه سال ۱۴۰۰ قرارداد بیمه درمان تکمیلی به صورت بیمهگری منعقد و دو سوم مبلغ حق بیمه توسط دستگاه از اعتبارات دولت پرداخت میشود که در طول دو قرارداد منعقده تعهدات و خدمات ارائه شده ارتقاء یافته و به جز دندانپزشکی و عینک سایر خدمات بدون سقف ارائه میشود.
– پیگیری و صدوراحکام رتبهبندی برای ۶۷۰۰۰نفر بازنشسته فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و پرداخت مطالبات به صندوق بازنشستگان معزز، تا احقاق حق تسویه مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ بر مبنای آخرین احکام اصلاحی فوقالعاده رتبهبندی معلمان و ممانعت از تضییع حقوق آنان
– پرداخت مبلغ۶۸۹ میلیار دو ۸۰ میلیون ریال (۹۲%) تسهیلات تبصره ۱۸ قانون جهت کمک به اشتغالزایی و توسعه و تجهیز مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی در سال ۱۴۰۱
– تشکیل جلسات متعدد با دستگاههای برون سازمانی من جمله سازمان بازنشستگی کشوری جهت حل مشکلات دستگاه و تفاهم مشترک در راستای صدور احکام اصلاحیه مشمولان رتبهبندی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ پیگیری مستمر موضوعات مرتبط با سازمان تامین اجتماعی
– پرداخت هزینه تحصیل دانشآموزان ۴ دهک پایین در مدارس تیزهوشان و برای اولین بار نظارت مالی و اداری به سیستمهای اطلاعاتی مجتمعهای آموزشی دولتی و غیردولتی بینالمللی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
انتهای پیام/