به گزارش آشکار، رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در دادگاه تهران؛ کشف حقیقت پس از سالها – بیست و ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای گروهک تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) امروز صبح در دادگاه کیفری استان تهران آغاز شد. در این جلسه، ۱۰۴ نفر از اعضای این سازمان تروریستی به جرم ارتکاب جنایات فجیع علیه مردم ایران محاکمه میشوند. این دادگاه در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین امیررضا دهقانی برگزار شده است.
این جلسه دادگاه که بهصورت علنی برگزار میشود، یکی از مهمترین مراحل رسیدگی به پرونده سازمان مجاهدین خلق است. اعضای این گروهک تروریستی به ارتکاب جنایات غیرقابلانکار و فجیع در طول سالهای گذشته متهم هستند. این گروه، بهویژه در دوران جنگ تحمیلی، در کشتار هزاران انسان بیگناه، زنان و کودکان نقش داشته و مرتکب اقداماتی بوده که دیگر نمیتوان از آنها گذشت. با آغاز این دادگاه، عدالت در حال برقراری است و مردم ایران انتظار دارند که سران این سازمان، پس از سالها خونریزی و جنایت، به سزای اعمال خود برسند.
این دادگاه بهطور ویژه در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار میشود. ریاست دادگاه بر عهده قاضی حجتالاسلام والمسلمین امیررضا دهقانی است و مستشاران دادگاه، مرتضی تورک و امین ناصری نیز حضور دارند. از دیگر حاضرین در دادگاه میتوان به وزیری نماینده دادستان، خانواده شهدا و وکلای آنها اشاره کرد.
عدالت در حال برقراری است
به گفته وکلای مدافع شهدا و خانوادههای قربانیان این جنایات، جلسه دادگاه و رسیدگی به اتهامات این سازمانها میتواند گامی مهم در جهت بازگشت حقوق مردم باشد. آنها بهطور قطع امیدوارند که پس از این دادگاه، شاهد محاکمه تمام عیار اعضای سازمان مجاهدین خلق و محاسبه تمامی جنایات آنها باشیم. از دیگر نکات مهم این دادگاه، بررسی ماهیت سازمان مجاهدین خلق بهعنوان یک شخصیت حقوقی و تصمیمات آینده در مورد آن است.
“منافقین و جنایاتشان؛ تاریخ خونآلود سازمان تروریستی”
پرداختن به جنایات سازمان مجاهدین خلق
گروهک منافقین که در دهههای گذشته، بهویژه در دوران جنگ ایران و عراق، در کنار دشمنان ایران قرار گرفتند، در جنایات بسیاری دست داشتند. آنان در عملیاتهای تروریستی متعدد به کشتار مردم بیگناه پرداخته و در بمبگذاریها و حملات مسلحانه علیه نیروهای نظامی و غیرنظامی ایران نقش داشتند.
در این جلسه دادگاه، علاوه بر رسیدگی به اتهامات اعضای این گروهک، ماهیت و ساختار سازمان مجاهدین خلق نیز بررسی خواهد شد. در واقع، این دادگاه میتواند نقطه عطفی در مسیر بازگشت حقوق از دست رفته مردم ایران باشد.
با برگزاری این دادگاه، امیدواری به برقراری عدالت برای همه قربانیان جنایات این سازمان تروریستی قوت گرفته است. نهادهای قضائی ایران با تمام قوا در تلاشند تا این جلسه دادگاه بهعنوان یک نقطه عطف در تاریخ قضائی کشور ثبت شود. بیگمان، نتیجه این محاکمه میتواند پیامی قوی به سایر گروههای تروریستی در سطح جهانی باشد که تروریسم و جنایت، حتی در گذر زمان، از نظر قانونی و حقوقی قابلمحاکمه و پیگرد است.
انتهای پیام/